;

BOBO KÜLÖNBÖZIK AZ EDDIG ISMERT GYERMEKEKNEK KÉSZÜLT JÁRMŰVEKTŐL, AZ EGYETLEN, AMELY A KORMÁNY JOBBRA-BALRA TÖRTÉNŐ FORDÍTÁSÁVAL HALAD ELŐRE ILLETVE HÁTRA

Segíti a gyermek fizikai fejlődését, egyensúlyérzékét, mozgáskoordinációját, a sebességérzékelését és térbeni tájékozódását. A kreatív forma lehetővé teszi a képzelet játékát is.

 • Nincs pedál vagy motor, az energiaforrás maga a gyermek!
 • Maximális teherbírása 120 kg, egyszóval a szülők és a nagyobb testvérek is nyugodtan gördülhetnek vele.
 • Ideális és biztonságos a használata különböző sima felületeken: járda, bitumenes út, parketta, műpadló, járólap stb.

EGYEDI MEGHAJTÁS

 • a kormány jobbra-balra mozgatásával halad előre
 • nincs pedál
 • nincs motor
 • energiaforrás maga a gyermek

KÉSZSÉGFEJLESZTÉS

 • egyensúly és mozgáskoordináció fejlesztés
 • sebességérzékelés elsajátítása
 • térbeni tájékozódás fejlesztése
 • a kreatív forma lehetővé teszi a képzelet játékát

2-99 KOR KÖZÖTT

 • 120 kg teherbírás
 • akár egy felnőtt, illetve két gyerkőc együtt is használhatja
 • az egész család számára szórakozás

A Bobo Car különféle keréktípusokkal, 6 féle színben kapható

A BoboCar három különböző keréktípussal elérhető: műanyag, gumi, világító gumi kerék

A szilikon gumi kerék azoknak ajánlott, akik nem csak kint, hanem lakásban, akár parkettán is szeretnék használni a BoboCart. Így a járgány biztosan nem karcolja a felületet, és sokkal csendesebb is.
Ha csak a szabadban betonon, térkőn, járólapon fognak vele gurulni a gyerekek, a műanyag kerekes változat is tökéletes választás. Van, hogy a gyerekek kint jobban kedvelik, mert gyorsabban tudnak vele menni, kevésbé tapad. Minőségben, vagy tartósságban nincs különbség a két keréktípus között.
A világító kerekes BoboCar is szilikon gumi kerekekkel rendelhető. A kerékben színes led égők vannak, amelyek egy bizonyos sebesség elérése esetén villannak fel. Igazán kicsit sötétebb fényviszonyok esetén látványos.

BoboCar műanyag kerékkel
10.990 Ft

BoboCar gumi kerékkel
12.990 Ft

BoboCar világító kerékkel
13.990 Ft

Gyermeket és felnőttet egyaránt elbűvöl a járgány működése. Akik kipróbálták, mind azt mondták, még soha nem találkoztak semmi hasonlóval. Hihetetlen népszerűségnek örvendett, kézről kézre adták már a tesztelés során.

Több szülő azt gondolta, hogy a fizikai fejlődés mellett segíti a gyermeket, hogy megtanulják az önzetlen magatartás gyakorlását társaikkal szemben, hiszen még a legszendébb is szívesen mutatta meg társainak, hogyan kell használni.

A kormányt elég 180 fokkal elfordítani, és már tolathatsz is vele!

A felhasználók dícsérték a teherbírását, sokoldalú felhasználhatóságát:
?Jó időben a parkban, a járdán használtuk, míg esős, hideg napokon a lakásban is remekül szórakoztunk vele”

Valaki, aki kipróbálta azt javasolta, hogy ?a korhatár 3-tól 70 éves korig terjedjen, mivel felnőttek is előszeretettel használják, a Bobo Car brilliáns!?.

?Ha kisebb gyermeked van, akinek a pedálozás még nehézséget okoz, a Bobot-t Neked találták ki!?

Ez az új jármű gyermekek számára készült, amin nincsen pedál, sőt egyáltalán semmilyen lábbal történő meghajtást nem igényel.

Olyan simán halad, hogy azt hihetnénk ez valami varázslat. Valójában az is, mivel kizárólag attól lendül mozgásba, hogy a kormánykereket balról jobbra fordítjuk. A kormány 180 fokkal történő átfordításával pedig hátra felé haladhatunk, anélkül, hogy a lábunkat használnánk.

Fantasztikusan néz ki. Lehet ez egy versenyautó, egy repülő, egy bálna, vagy éppen egy hercegnői paripa, mindez csak gyermeked határtalan fantáziáján múlik.

Bátorítsuk gyermekeinket, hogy többet mozogjanak a friss levegőn, a BoBoCar kiválóan alkalmas erre. Az egyszerű mozdulat nem csak csodával tölti el, hanem mivel a gyermek maga a meghajtó erő, testmozgás és kikapcsolódás is egyben számára, megdolgoztatja a hasizmokat, karokat, lábakat.

A BOBOCAR A MOZGÁS ÉS A FANTÁZIA HATÁRTALAN SZABADSÁGÁT ADJA MEG GYERMEKÉNEK!

bobo_kep_01

LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEK

K: Milyen korú gyermekek használhatják?
V: BoBoCar megfelel a 30 hónapos és a 60 éves felhasználónak is. Elbír egy 120 kg-os felnőttet is, gyermekek és szülők egyaránt élvezhetik. Ha gyermek használja, felnőtt felügyelete ajánlott!

K: Milyen felületen működik?
V: Sima felületen működik leginkább, úgy mint parketta, járólap, műpadló, vagy a szabadban betonon, járdán, illetve bitumenes felületeken. Nem működik megfelelően füves területeken, illetve szőnyegen.

K: Az első két kicsi kerék nem érinti a talajt, ez normális?
V: Ha az előírásoknak megfelelően szereltük össze a járművet, a két kisebb első kerék nem érintkezik a talajjal. Ezek a kis kerekek biztonsági célt szolgálnak, megakadályozzák a BoBoCar-t, hogy használat közben előrebukjon.

K: Hogyan működik?
V: BoboCar kizárólag az utas erejét, testsúlyát használja. Csak rá kell ülni és elfordítani a kormánykereket balról jobbra és a járgány elindul. Ha elfordítjuk a kormányt 180 fokkal, a BoboCar hátrafelé fog menni. Használata egyszerű, nincs szükség elemre, akkumulátorra, nincs pedál, motor, üzemanyag, olajos lánc vagy egyéb bonyolult alkatrészek. Fogj egy gyereket, ültesd rá és indul! 🙂

Paraméterek:

Méretek: 80 x 30 x 25 cm
Súly: 3,8 kg
Életkor: 2 éves kortól

Biztonság:
A BoboCar a fogyasztóvédelmi törvénynek megfelelően bevizsgálásra került, és megfelelt az EN71 számú játékminőségét biztosító rendeletnek.
A járművet könnyű felemelni, vinni, tárolni. A Bobo kompakt, nincsenek éles kiálló részei, kemény műanyagból készült, strapabíró.

Biztonsági előírások

 • Minden gyermek ? elsősorban 5 év alattiak ? esetében a használat felnőtt felügyelete mellett javasolt.
 • A BoboCar használata nem javasolt úttesten, ahol autó vagy motoros forgalom történik.
 • A BoboCar használata veszélyes lehet meredek területen vagy erősen egyeletlen felületen.

BOBOCAR 10 ÉVE TÖBB MINT 10.000 GYEREK KEDVENCE HAZÁNKBAN!

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

 Minden BoboCar kiváló, ellenőrzött minőségű!
2 év garanciát vállalunk, de a későbbi években is pótolhatóak az alkatrészek.

 Pénzvisszafizetési garancia!
Nem vagy vele elégedett? 30 napon belül a hibátlan állapotban lévő BoboCart visszaküldheted a részünkre, és mi visszatérítjük az árát.

0

Gépelje be a szöveget majd nyomjon Entert