;

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

A feltételeket Magyarország törvényei szabályozzák.

A szolgáltató neve: Green-Bo Box Bt.
A szolgáltató címe: 2049 Diósd Kodály Zoltán u. 6.
A szolgáltató e-mail címe: info@bobo-car.com
A szolgáltató telefonszáma: +36 70 7021746
Adószáma: 29067361-2-13
Cégjegyzékszám: 13-06-061331

Hosting szolgáltató: MAXER Hosting Kft., Székhely: 9024 Győr, Répce u. 24.  Hosting ügyfélszolgálati cím: 1132 Budapest, Victor Hugo u. 18-22.  Hosting levelezési cím: 1132 Budapest, Victor Hugo u. 18-22., www.maxer.hu, support@maxer.hu.hu

A weboldal bármilyen jellegű használata esetén az itt közzétett Általános Szerződési Feltételek érvényesek a weboldalt látogatók (Felhasználók / Vásárlók) részére (függetlenül attól, hogy regisztráltak-e vagy sem) és magával vonja az alábbi Általános Szerződési Feltételek elfogadását.

Az összes, weboldalon található információra érvényesek az alábbi feltételek. Aki a weboldalt meglátogatja, az ráutaló magatartásával automatikusan elfogadja az összes itt leírt feltételt, melyek időről időre megváltozhatnak. Bármelyik internetes oldal aljáról elérhetőek az Általános Szerződési Feltételek valamint innen tölthető le pdf formátumban.

A Szolgáltató a leírtak ismeretét a Felhasználók részéről természetesnek veszi, elvolvasásuk elmulasztása nem képezheti semmilyen hivatkozás alapját. Az oldalon megjelenő népszerűen használt fogalmakat (például website, weboldal, link, honlap, e-mail stb.) külön nem magyarázza el, mivel ezeket a magyar internetes szaknyelv részeinek tekinti, és természetesnek tartja, hogy az ilyen kifejezések jelentésének ismeretét ismeri a Felhasználó, hiszen az internet használatához alapvetően szükséges fogalmakról van szó. Aki elhagyja a honlap bármelyik oldalát és más internetes honlapra kerül, akkor ott más feltételek a mérvadóak.

Jelen szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint az itt leírt szabályzat értelmezésére irányadó a magyar jog, illetve az ide vonatkozó jogszabályok, melyek kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók.

Vonatkozó jogszabályok:

  • Polgári Törvénykönyvről (Ptk.) szóló 2013. évi V. törvény
  • Elektronikus kereskedelmi szolgáltatások és az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. (Elker. tv.) törvény
  • Fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet vonatkozó rendelkezései

Minden szerzői jog vagy szellemi tulajdonjog a honlapon található bármely szöveg, kép és más anyaggal kapcsolatosan a Szolgáltató tulajdonát képezi, vagy azokat az adott tulajdonos engedélyével tartalmazza.

Az oldalakon látható adatok elképzelhető, hogy nem érvényesek más országokban. Elképzelhető, hogy egyes helyeken tiltják a felhasználásukat, illetve az elolvasásukat. Szolgáltató nem vállalja a felelősséget azokért az esetekért sem, amikor valaki olyan helyről éri el a weboldalt, és úgy használja fel az itt talált információkat ahol, és ahogyan azt a helyi törvények tiltják. Abban az esetben, ha valaki meglátogatja a weboldalt, úgy tekinthető, hogy a leírtakat tudomásul vette. E tekintetben nincs semmilyen különbség regisztrált és nem regisztrált Felhasználók között. Amennyiben Felhasználó nem fogadja el a feltételeket, nem jogosult a weboldal használatára és vásárlásra sem.

Szolgáltató továbbá fenntartja a jogot, hogy a leírtakat szabadon és egyoldalúan megváltoztassa. Nem vállal felelősséget az oldalon megjelent információkkal, illetve bármilyen az oldalak látogatásából eredő egyéb káresetre vonatkozóan.

Továbbá ? bár igyekszik mindent megtenni a zavartalan felhasználás érdekében ?, nem garantálja, hogy a weboldal használata mindig hibamentes lesz, és nem vállal semmilyen felelősséget arra az esetre, ha a látogató számítógépes rendszere vagy egyéb tulajdona vírus okozta fertőzésből származó veszteséget szenved, a weboldal használata során.

Feliratkozással, regisztrációval automatikusan az alábbi feltételek kerülnek jóváhagyásra:
a Feliratkozó feliratkozásával jóváhagyja, hogy csak a valóságnak megfelelő adatokat adott meg, mely fölött csakis neki van hatásköre, így pl. nem más helyett regisztrál, vagy nem mással közösen használt e-mail címet adott meg. Így minden esetben megkap minden levelet, amit neki címezve elküld a Szolgáltató.

Az esetlegesen felmerülő kérdésekre (pl. a weboldal működése, megrendelés, szállítás), elérhetőségeinken rendelkezésre állunk.

Vásárlás

Vásárló a weboldalon történő vásárlás során, köteles jelen ÁSZF, és a weboldalon közzétett Adatkezelési Tájékoztató feltételeit megismerni és elfogadni, valamint az adatkezelésekhez hozzájárulni.

A vásárláskor megadott valótlan adatok esetében, pl. tévesen vagy pontatlanul megadott adatokból fakadó szállítási késedelemért vagy egyéb problémáért,
hibáért Szolgáltatót semmiféle felelősséget nem terheli.

A megjelenített termékek online rendelhetők meg, az árak forintban értendők, tartalmazzák a törvényben előírt áfát, külön csomagolási díj nem kerül felszámításra, a szállítási díjak a vásárlás során jelennek meg a kiválasztott módozatnak megfelelően.

Ha Szolgáltató gondossága ellenére is hibás ár kerül egy termékkel kapcsolatosan a weboldalra, az esetben Szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron kiszállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő kiszállítást, amelynek ismeretében Vásárló elállhat vásárlási szándékától.

Házhozszállítás – csomagküldés

A megrendelt terméket a Trans-o-flex futárszolgálattal juttatjuk el a megadott címre 2 munkanapon belül!

Kérjük, hogy rendeléskor munkaidőben (9.00-17.00 óra között) elérhető szállítási címet adj meg. Sikertelen kézbesítés esetén a futár telefonon veszi fel Veled a kapcsolatot további egyeztetés céljából. A gyors kiszállítás érdekében kérjük, hogy rendeléskor pontosan add meg a szállítási címet és lehetőleg minél több telefonos elérhetőséget tüntess fel.

A kiszállítás során a megrendelt terméket a lehető legelővigyázatosabb módon kezeljük, hogy az teljesen kifogástalan állapotban jusson el Hozzád.

A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomag sértetlenségéről megbizonyosodni, és az átvételi elismervényt aláírni.

A házhoz szállítás az egész ország területén 990 Ft.
Személyes átvétel esetén nincs szállítási költség, átvétel a telephelyen lehetséges.
Telephely: Diósd, Kodály Zoltán u. 6.

Fizetés Borgun rendszerén keresztül bankkártyával

Amennyiben bankkártyával történő fizetést választasz, akkor a kosárban levő összeg kifieztése a Borgun biztonságos fizetési felületén fog megtvalósulni. További információ: https://www.borgun.com/ecommerce/

Fizetés banki előreutalással

Amennyiben a rendelés során fizetési módként banki előreutalást választasz, kérjük, hogy a megrendelés teljes végösszegét (az esetleges szállítási díjjal együtt) az alábbi bankszámlánkra utald át:
Green- Bo Box Bt.
MKB Bank
10300002-10535031-49020014

Kérjük, hogy az átutalás Megjegyzés sorában tüntesd fel a megrendelés sorszámát, amely a visszaigazoló e-mailben található!

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő.

Ha a rendelés során Személyes átvételt választasz, akkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Garancia

Garanciát adunk minden termékre az átutalástól számított 12 hónapig. Ezért kérjük, a számlát őrizd meg, hiszen a garanciát csak számla esetén tudjuk érvényesíteni.

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a PTK-ban és a 117/1991. (XI. 10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

A vásárlástól való elállás: a Vevő a szerződéstől az áru kézhezvételét követően 8 napon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az Eladó a kifizetett vételárat haladéktalanul, de legkésőbb a visszaszolgáltatást követő 30 napon belül visszatéríti.

FONTOS!
Vevő viseli az elállásból fakadó minden költséget.
Visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik.
Az árucikk az eredeti csomagolásban és az eredeti okmányokkal együtt szolgáltatandó vissza.
Abban az esetben, ha a terméket a Vevő használatba vette, és nem tudja hiánytalan csomagolásban karc és sérülésmentesen visszajuttatni az Eladó részére, a Green-Bo Box Bt. nem vállalja a termék visszavásárlását.

Jogorvoslat

Felhasználó panaszával is megkeresheti Szolgáltatót a jelen Szabályzatban található elérhetőségen, aki 30 napon belül válaszol erre. És ugyanezen a címen Felhasználó jelezheti kifogását, vagy kérhet információt valamely termékről vagy megrendelésről. Ha panasz esetén a válasszal a Felhasználó nem ért egyet akkor a területileg illetékes szakhatóságot érdemes felkeresnie: az ügytől függően Fogyasztóvédelmi FelügyelőségPest Megyei KormányhivatalKözigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi HivatalaNemzeti Adó és Vámhivatal és Békéltető Testület

0

Gépelje be a szöveget majd nyomjon Entert